Sungen som festivalvärd

Följ Sungen på YouTube och Facebook för nyheter samt ett gott skratt

Sungen är en svensk musikartist inom familjen svensk hårdrock. Det som gör Sungen unik är hans starka humoristiska inslag både i hans musik och musikvideos men även i hans inspelade klipp, som går att se på både Youtube och Facebook.

Det är just de humoristiska klippen som Sungen blev känd för från början, men år 2020 började han även lägga ut sina låtar med musikvideos och blev då även en känd musikartist. Allt som han skapar är tänkt att underhålla med en stor dos av humor och grunden i hans texter är tänkt att det ska finnas en hög igenkänningsfaktor i sig.

Sungens första låt släpptes på Spotify och heter ”God Jävla Jul”. Det är en humoristisk jullåt inom hårdrocksgenren. Totalt har han släppt nio singlar som du kan höra på Spotify.

Framförallt så ser man Sungen som en känd person på webben men har på senaste tid även gjort en del liveframträdanden. Det tycker BergdalaRocken är riktigt kul och har därmed ett samarbete med Sungen den 28-30 Juli 2022, där han kommer att vara festivalens värd under de här dagarna.

Vi hoppas att ni är lika taggade som vi, på vad Sungen har för planer på att få BergdalaRockens festival att rocka loss år 2022!

Posted in

Rickard

Lämna en kommentar

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar